Vakantie Barack Obama en familie in Marbella

door admin
Vakantie Barack Obama en familie in Marbella

Als eerste zullen Michelle Obama, de twee dochters en enkele vrienden arriveren in Marbella waarna Barack zich later bij hen zal voegen. De presidentsfamilie zal gedurende hun verblijf slapen in het luxe Hotel Villa Padierna, gelegen in de badplaats Benahavis, net naast Marbella.

Gedurende het verblijf van de familie Obama zullen ze de tijd hebben om met Koning Juan Carlos en president Zapatero te spreken. In verband met de Koning is nog niet bekend of deze naar Marbella zal afreizen of dat de Amerikaanse president naar Mallorca zal reizen om Juan Carlos in zijn vakantiehuis op te zoeken.

Beste hotels

Het Hotel Villa Padierna is een van de 30 beste hotels ter wereld, aldus Expedia. De laatste weken heeft het hotel diverse verbeteringen aan het hotel en de toevoerwegen uitgevoerd.

De Amerikaanse Secret Service, de beveiligers van de president, zullen deze week naar Marbella afreizen om alles klaar te maken voor het bezoek van hun chef.

Uitstekende relatie

Het feit dat de Amerikaanse president met zijn familie en vrienden naar Spanje komt om hun zomervakantie te vieren, wordt gezien als een teken van de uitstekende relaties tussen Spanje en de Verenigde Staten.

Dit vind je misschien ook leuk