Kerstactie Alex Spanje steunt Spaanse voedselbanken

door admin
Kerstactie Alex Spanje steunt Spaanse voedselbanken

Als bestaande klanten tijdens de actieperiode geld bijstorten op hun bestaande rekening of wanneer nieuwe klanten een rekening openen koopt Alex voedselpakketten in. De hoeveelheid pakketten die naar de diverse gezinnen in Spanje gaat hangt dus af van de klanten.

‘Duizenden mensen hebben het moeilijk’

‘We wonen en werken graag in dit prachtige land maar er zijn vele duizenden mensen zijn die het financieel moeilijk hebben en dat heeft ons geïnspireerd om dit jaar de voedselbanken te helpen met hun werk’, aldus directeur Kaspar Huijsman.

‘In plaats van simpelweg  geld naar hen over te maken willen we onze klanten er graag bij betrekken. Als bestaande klanten minimaal 2.000 euro bij op hun huidige Alex rekening  storten dan koopt Alex Spanje bij de Federación Española de Bancos de Alimentos een voedselpakket. En als mensen een nieuwe rekening openen dan koopt Alex Spanje vijf voedselpakketten.’

Verdeling Alex voedselpakketten

De voedselpakketten die door Alex worden betaald zullen door de overkoepelende organisatie Federación Española de Bancos de Alimentos verdeeld worden over de voedselbanken in de diverse regio’s waar Alex Spanje actief is. Eén pakket is voldoende om een gezin van vier personen twee dagen van eten te voorzien. 

Blijf op de hoogte

Tijdens de actieperiode die tot 10 januari aanstaande duurt, houdt Alex u via haar facebookpagina op de hoogte over de actie en nieuwtjes over het werk van de voedselbanken. Op www.alexspanje.com/kerstactie staat alle informatie over de kerstactie.

Dit vind je misschien ook leuk