Spectaculaire multimediale expositie Van Gogh Alive komt naar Málaga

door admin
Spectaculaire multimediale expositie Van Gogh Alive komt naar Málaga

Van 9 maart tot 9 juni is Van Gogh Alive te zien op de Paseo de la Farola in de haven van Málaga. Bezoekers kunnen zich hier onderdompelen in de persoonlijkheid en het werk van deze wereldberoemde Nederlandse kunstschilder uit de 19e eeuw. Record na record wat bezoekers betreft werd al verbroken in de 45 steden verdeeld over vier continenten waar de tentoonstelling al was te zien. 

De combinatie van de meest moderne technologie en kunst geeft met name een nieuw publiek de gelegenheid het werk van de meester te leren kennen. Er wordt gebruik gemaakt van SENSORY4™  technologie. Dit is een volledig nieuw mediaplatform waarmee een boeiende en unieke multisensorische omgeving wordt gecreëerd die zorgt voor een ware onderdompeling in hetgeen wordt getoond. 

Veertig high-definition projectoren met motion graphics en cinematografisch surround-geluid bieden via schermen van zes meter hoog verdeeld over een oppervlak van 800 vierkante meter een spectaculair resultaat. Als bezoeker raak je overweldigd door bewegende beelden, kleur en geluid. Meer dan 3000 beelden transformeren voortdurend de ruimte en bedekken niet alleen de muren, maar ook de vloer van de tijdelijke expositieruimte in de haven van Málaga. 

De expositie is bedoeld voor iedereen die wil experimenteren met kunst en de beleving daarvan vanuit een nieuw perspectief. Je krijgt er de kans door Van Gogh’s Sterrennacht te dwalen of je te verliezen in de details van de zelfportretten tot de penseelstreken en de kleurenmengsels aan toe. 

Kaarten bestellen

Van Gogh Alive in Málaga is geopend van 10 tot 21 uur van dinsdag tot en met donderdag. Op vrijdag, zaterdag en feestdagen tot 22 uur. Toegangskaarten zijn de bestellen via Vangogh.es. Volwassenen betalen 14 euro in het weekend en 12 euro op weekdagen. Kaarten voor kinderen zijn altijd 9 euro. 65plussers en studenten betalen respectievelijk 10 en 12 euro. Er zijn ook voordelige gezinspaketten. 

Dit vind je misschien ook leuk