Positieve reacties op de Hollandse Dag in Albir

door admin
Positieve reacties op de Hollandse Dag in Albir

Naast de heer Matthijs van Bonzel waren ook de consuls voor Alicante en Valencia, de heren Eric Durieux en Eric Nolte daarbij aanwezig. Andere aanwezigen waren voorzitters van andere Nederlandse Business Clubs in heel Spanje, te weten Marco Perotti uit Madrid, Harold Smit uit Mallorca en Harry van Heugten uit Valencia. Ook een groot aantal genodigden en aspirantleden voor onze Nederlandse Business Club Costa Blanca waren te gast.

De locatie was perfect en het weer zat gelukkig mee. De ambassadeur en voorzitter NBCCB Dick Wolff hielden een toespraak, waarbij de kersverse ambassadeur zijn waardering uitsprak voor de organisatie en de ontspannen en gezellige sfeer. De tapas en de tropische omgeving van de loungebar, zorgden ervoor dat het nog behoorlijk laat werd.

Nieuwe huisstijl NBCCB

Dezelfde avond werd de nieuwe huisstijl van de NBCCB gepresenteerd. Vanaf nu luidt de pay off van de business club: De NBCCB: Een nieuwe wereld van contacten!. Het door de leden en andere aanwezigen zeer goed ontvangen ontwerp en de montage van deze nieuwe huisstijl werden verzorgd door lid en sponsor, Gerrit Okkema van Go Advertise.

De Hollandse Dag

Op zaterdag 17 oktober was het dan zover: de zesde editie van de Hollandse Dag met als thema ‘The Art of Business’ werd voor het eerst gehouden in de Fundación Frax in Albir/Alfaz de Pi. De opening was spectaculair met een grote Spaanse dansgroep die werkelijk de sterren van de Spaanse hemel danste.

De openingsspeech werd door de ambassadeur gehouden in twee talen (Spaans en Nederlands) gehouden. Vervolgens werd met een groot aantal knallende ballonnen en het doorknippen van het lint de beurs officieel geopend. Vervolgens maakten de ambassadeur, de burgemeester van Alfaz del Pi, de beide consuls en de NBCCB-voorzitter een ronde langs alle standhouders. Overal werd ruim de tijd genomen. Foto’s werden gemaakt en eenieder kreeg de kans om zijn bedrijf uitgebreid te presenteren.  De muziek van een ‘loop-orkestje’ uit Nederland zorgde voor een aparte sfeer en de diverse Hollandse snacks van onder meer de Hollandse Bakker, Don Panchito met kaas, noten en nog veel meer, maar ook de haring, de Hema-worst en het terras van Bob Jager, vonden gretig aftrek. Het event werd net een beetje anders dan anders door koken met Sylvia en Myrna, Annemarie Boesveld met haar collectie schilderijen en Ada Stoppelenburg met medisch advies.

Zakelijke opzet

De opzet van de beurs was dit jaar zakelijker dan eerdere edities. Dat kan een reden zijn voor een wat lager aantal bezoekers. Het bestuur wil via deze weg het organisatiecommitee dat bestaat uit Sylvia La Haye, Jur van der Meer en Martin Dekker heel hartelijk danken voor hun inzet om deze ‘andere beurs’ tot een succes te maken.

Sponsors

Daarnaast kon de beur niet worden georganiseerd zonder alle sponsors waaronder ABN Amro Private Banking en Alex Spanje. Tot slot een speciale vermelding voor de directie van weekblad Hallo, Ans en Max Rufi en voor Kees Nijssen van Radio XTRAfm voor de publicitaire ondersteuning om de beurs wederom tot een succes te maken. Een aparte vermelding verdienen de collega-business clubs uit andere delen van Spanje, die de hele dag op de beurs bleven en zodoende hun steun gaven aan het idee om meer business te genereren tussen alle leden van de business clubs uit heel Spanje. NBCCB, een nieuwe wereld van contacten! Het is maar dat u het weet. 

Dit vind je misschien ook leuk