Zoek je een leuke baan aan de Costa del Sol?

door admin
Zoek je een leuke baan aan de Costa del Sol?

Het callcenter Telemarketing Management Services Spain S.L. is op zoek naar nieuwe werknemers voor een leuke en uitdagende baan in hartje Torremolinos.

TMSS biedt Nederlandse bedrijven besparingen middels deelname aan energiecollectieven, mobiele- en vaste telefonie-collectieven en de mogelijkheid tot deelname aan netwerkbijeenkomsten voor het Nederlandse bedrijfsleven in combinatie met sportevenementen.

Callcenter Medewerker

Heb je een vlotte babbel en voer je graag (zakelijke) telefoongesprekken. Neem dan nu contact op. Net als je ruim 30 andere Nederlandstalige collega’s krijg je een contract.

Dit betreft een dienstverband met een vast salaris en extra bonussen. Je kunt kiezen uit een fulltime job of halve dagen. Kies je voor halve dagen, dan mag je ook zelf nog aangeven of je ’s ochtends of ’s middags werkt.

Nederlandse werktijden

Je voert zakelijke telefoongesprekken in het Nederlands met Nederlandse bedrijven die mogelijk zijn geïnteresseerd in bovengenoemde collectieve acties. Je werkplaats is het ruime en goed met het openbaar vervoer (trein en bus) bereikbare kantoor in het zonovergoten Torremolinos (Costa del Sol). Je werkdag beslaat de normale ‘Nederlandse’ kantoortijden van 9:00 tot 18:00 uur. Voor iedereen is training en intensieve begeleiding beschikbaar. Elke twee weken kun je aanschuiven bij de bedrijfsborrel met je collega’s. Dagelijks wordt de koffie, thee en lunch verzorgd.

Webbouwer

TMSS is ook op zoek naar een webbouwer die de Nederlandse taal uitstekend beheerst in woord en geschrift. Je beschikt over commerciële en technische vaardigheden en je herkent snel wat de klant nodig heeft. Je werkt zelfstandig aan websites voor je eigen klanten, maar maakt tegelijkertijd deel uit van een hecht team van vijf andere webbouwers. Op deze manier wissel je continue kennis uit en lever je een groot aantal websites per week op, op het door TMSS zelf ontwikkelde hightech platform.

Interesse?

Wil je meer weten, neem dan nu contact op met TMSS per e-mail:torremolinos@tmss.es, per telefoon: +34 952 384 850 of kijk op www.tmss.es.

Dit vind je misschien ook leuk