Hoe krijg je talloze voordelen bij autohuur in Málaga?

door admin
Hoe krijg je talloze voordelen bij autohuur in Málaga?

Mocht het zo zijn dat je regelmatig in Zuid-Spanje komt en daar dan elke keer een auto huurt, dan kan de Home Owners Club van autoverhuurbedrijf Helle Hollis in Málaga je veel voordelen opleveren. En niet alleen dan: Veel Nederlanders en Belgen die aan de kust wonen krijgen regelmatig bezoek van familie en vrienden. Ook dan is het lid worden van de Home Owners Club een aanrader. Je hoeft dan niet meer elke keer opnieuw te zoeken naar een goed autoverhuurbedrijf of naar een goede aanbieding. Afgezien van dat je een goede prijs wilt, wil je ook voorkomen dat jezelf – of je bezoek – verrast wordt met verborgen extra’s in de lettertjes van het huurcontract, die vaak zo klein zijn dat je er overheen leest.

Home Owners Club

Zoek je vaker een goede huurauto, dan kun je nu met een lidmaatschap van de Home Owners Club je eigen voordeel als lid direct doorgeven aan je gasten. Dit wordt al een aantal jaar gedaan door duizenden andere huizenbezitters of regelmatige bezoekers aan de costa del Sol. Het lidmaatschap van de Helle Hollis Home Owners Club biedt jou en je gasten niet alleen 15% korting op de autohuur maar ook de gelegenheid om als huiseigenaar een Bonuskorting te verkrijgen. Deze kun je gebruiken voor autohuur voor een volgende gelegenheid. Heb je dan geen huurauto nodig dan kun je altijd nog je eigen auto veilig parkeren in de indoor Helle Hollis parkeergarage naast het hoofdkantoor van Helle Hollis Car Rental. Dit is ideaal voor als je een tijdje het land verlaat. De transferservice van Helle Hollis brengt je stipt op tijd en comfortabel naar de vertrekhal van de luchthaven van Málaga.

Bonuskorting

We hadden het al even over de Bonuskorting. Deze wordt groter naarmate jij en je gasten meer auto’s huren bij Helle Hollis. Hoe meer huur, hoe meer korting er geldt voor de autohuur in het volgende jaar. Je krijgt dus niet alleen 10% extra bonuskorting op je eigen autohuur, maar je verdient ook een bonuskorting over elke autohuur die bij Helle Hollis gedaan wordt door je familie of vrienden. Zij hoeven enkel jouw lidnummer van de Home Owners Club door te geven. De korting wordt maandelijks geactualiseerd en kan zowel als betaling worden ingezet bij elke directe huur, maar ook bij het parkeren van je auto in de Helle Hollis Car Parking tijdens je afwezigheid in Spanje.

Fast Lane Service

Voor de Home Owners heeft Helle Hollis een speciale servicedesk in het leven geroepen op het hoofdkantoor op de luchthaven van Málaga. Deze is ingericht als ‘Fast Lane Service’. Dat wil zeggen dat je slechts één telefoontje hoeft te plegen als je een auto wilt huren. Het contract wordt door de medewerkers van Helle Hollis vooraf opgesteld en de sleutels liggen al klaar voor aankomst. Het enige dat je hoeft te doen bij aankomst in Spanje is even langs de Fast Lane Service desk gaan om je sleutels op te halen en je contract te ondertekenen. Zo voorkom je lange wachttijden en begint je vakantie extra snel.  

Excess waiver

Bij het afsluiten van een bijkomende verzekering – in het Engels aangeduid met ‘excess waiver’ – die je beschermt tegen alle extra kosten in het geval je huurauto beschadigd raakt of wordt gestolen, wordt je als Home Owner Club-lid beloond als je de auto zonder enige schade inlevert. Betaal je meer dan 500 euro aan waivers en rijd je gedurende 12 maanden zonder schade, dan krijg je 15% korting op deze bijkomende verzekering voor alle autohuur die je het komende jaar doet. De bijkomende verzekering is inclusief annuleringsverzekering. Mocht je zodoende de auto eerder terug moeten brengen dan ontvang je van Helle Hollis een kretietbon voor de resterende huur (als die minimaal drie dagen betreft).

Accommodatie

Als clublid kun je ook je vakantiewoning in Spanje adverteren via deze accommodatielink op de website van Helle Hollis. Dit is gratis en je behoudt altijd het directe contact met de huurder. De enige voorwaarde is wel dat je woning geregistreerd moet zijn in het register van Toerisme van de Junta de Andalucía voor woningen die worden verhuurd met toeristische doeleinden. Dit is verplicht op basis van de nieuwe wetgeving die vanaf 11 mei 2016 van kracht gaat.

Aanmelden

Het aanmelden als Home Owners Club-lid is gratis en je krijgt zodra alles is geregistreerd een persoonlijk lidnummer en een lidmaatschapskaart. Klik hier om je aan te melden. Voor meer informatie neem contact op met hoc@hellehollis.com. Zodra je lid bent kun je inloggen op de website als Helle Hollis-gebruiker. Je ziet dan direct al je persoonlijke details en dit maakt het reserveren van een auto nog sneller en gemakkelijker.

Dit vind je misschien ook leuk