Een nieuwe website voor Casa las Dunas

door admin
Een nieuwe website voor Casa las Dunas

Om klanten nog beter wegwijs te maken tijdens de zoektocht naar een woning, heeft het makelaarsbedrijf dat al sinds 1997 actief is in Spanje haar website vernieuwd. Zo helpt het bedrijf mensen op weg die iets concreets willen doen met hun spaarcenten. Op de bank zetten levert immers niet veel op. Investeren in vastgoed is tastbaar, kan veel plezier opleveren, is mogelijk waardevast en geeft vaak rendement.

Wonen aan de Costa Blanca

Bij velen die voor Spanje kiezen, speelt het klimaat een belangrijke rol. Daarnaast worden vaak nog factoren als gezondheid, afstand, cultuur en prijs meegewogen. Dan komt men al snel uit bij een van bovengenoemde kusten als juiste stek. Binnen twee uur en vijftien minuten vliegen, ben je in een geheel ander klimaat, waar je met je geld meer kunt doen dan in de meeste andere Europese landen. Spanjaarden staan doorgaans open voor toeristen waardoor veel Nederlanders en Belgen zich al snel thuis voelen in het land met een overwegend eenvoudige en warme levensstijl. Neem ter oriëntatie vast een kijkje op de vernieuwde website. Deze is vertaald in maar liefst zes talen: Nederlands, Engels, Spaans, Duits, Frans en Zweeds.

Vastgoedadviseur en aankoopmakelaar Casa Las Dunas weet als geen ander dat tweede verblijven in Spanje alweer een tijd een gewild goed zijn. Door de economische crisis en het overaanbod aan vastgoed zijn de prijzen van woningen in Spanje een tijd sterk gedaald. Die lagere prijzen trekken steeds weer meer buitenlandse kopers die willen investeren in Spaans vastgoed onder de zon.  Van oudsher is Alicante de provincie waar de meeste woningen aan buitenlanders worden verkocht. Een op elke drie verkochte woningen gaat naar buitenlanders.

Casa las Dunas

Voor de Costa Blanca en de Costa Cálida is Casa las Dunas al sinds 1997 dé Nederlandse aankoopmakelaar die over een ruim aanbod aan nieuwbouwwoningen, bestaande woningen en huurwoningen beschikt. Daarbij heeft dit kantoor ook toegang tot bankbeslagen en beschikt over een eigen team van aannemers en architecten om samen met u uw droomhuis te bouwen. Dit laatste kan op elke willekeurige locatie in heel Spanje. Casa las Dunas is tevens Mondi Approved. Mondi is een belangenvereniging voor mensen die een huis in het buitenland willen kopen, reeds bezitten of die zijn geïnteresseerd in een ander beleggingsobject over de grens. Daarnaast treedt Casa las Dunas regelmatig op als expert in de programma’s Housevision van RTL4 en Way of Living en worden de medewerkers van het kantoor geregeld gebeld door Nederlandse en Belgische media om hun visie en expertise te delen over zaken die spelen op de Spaanse woningmarkt. Zo figureerden zij onlangs nog in een artikel in het Financieele Dagblad. Casa las Dunas is in Nederland en België te bezoeken op de vastgoedbeurzen Second Home International en de Spanje Expobeurs.

Dynamisch familiebedrijf

Casa las Dunas werd in 1997 opgericht door Hans van Let en zijn vrouw Jos. Vanaf 2004 sloten Rogier en Nathalie van Let zich aan om hen vanuit Nederland te ondersteunen. Al snel volstond die ondersteuning op afstand niet meer en besloten zij zich definitief in Spanje te vestigen. Op dit moment beschikt dit dynamische familiebedrijf naast het uitgebreide netwerk aan samenwerkingspartners over in totaal 9 meertalige personeelsleden met elk hun eigen specialiteit. Wilt u meer weten, kijk dan op de website of neem contact op via info@casalasdunas.com of bel naar +34 96 5724 489 (ES) of 31 (0) 88 39 62 641(NL).

Dit vind je misschien ook leuk