Koken met de Business Club Costa Blanca

door admin
Koken met de Business Club Costa Blanca

Op donderdag 28 november houdt de Nederlandstalige Business Club Costa Blanca (NBCCB) haar maandelijkse bijeenkomst met een kookworkshop onder leiding van restaurantkok Bob de Jager van Heman Beverage.

Heman Beverage is een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in het verzorgen van complete caterings inclusief de verhuur van tafels en stoelen met bijbehorend linnen, glazen, borden en bestek, buffetmateriaal, keuken- en barapparatuur.

Het bedrijf is al meer dan 100 jaar een begrip in Amsterdam en omstreken en heeft ook aan de Costa Blanca grote bekendheid verworven. Heman Beverage faciliteert zowel particulieren als hotels, restaurants, bars, cafés en cateringbedrijven.

Sociaal centrum ‘El Cirer’

De kookworkshop vindt plaats in het sociaal centrum ‘El Cirer’ van de gemeente La Nucia. Dit lokaal wordt gebruikt door verenigingen en clubs voor allerlei sociale evenementen. El Cirer is gelegen aan de Avenida Porvilla, te bereiken via de route naar het Auditori van La Nucia.

Als men de weg vervolgt en doorrijdt naar beneden, langs de kliniek, dan vindt men El Cirer aan het eind op de hoek. Parkeren kan op het grote parkeerterrein, waar vroeger de markt stond.

Programma en kosten

De ontvangst is vanaf 17.30 uur. De workshop begint om 18 uur. De kosten voor niet-leden bedragen 25 euro per persoon inclusief welkomstdrankje, deelname aan de kookworkshop en het tijdens de workshop bereide diner. Geef u op per e-mail of bel naar nummer: 657767849.

Dit vind je misschien ook leuk