Goed nieuws voor surfliefhebbers in Marbella!

door admin
Goed nieuws voor surfliefhebbers in Marbella!

Een demo vol met spectaculaire stunts op 9 augustus aanstaande om je te inspireren zelf ook je board te beklimmen. Daarnaast zal hij privé- en groepslessen kitesurf verzorgen. Hij kan dat als geen ander want is al professioneel kitesurfer sinds zijn zeventiende jaar, werd tot twee keer toe wereldkampioen en won talloze andere wedstrijden op wereldniveau.

‘Spelen met de elementen’

Helaas moest hij als gevolg van een blessure zijn wedstrijden op topniveau staken, maar is gelukkig nog steeds actief. ‘Ik hou ontzettend van het gevoel te spelen met de elementen, het gevoel van vrijheid en van fysieke uitdaging. Ik wil dat gevoel met zoveel mogelijk mensen delen, daarom ben ik begonnen met lesgeven’, zo zegt Vyvey.

‘In het hoogseizoen organiseren we transfers van studenten naar en van South Beach en reizen af naar het strand dat op die specifieke dag de beste condities heeft om goed te kunnen surfen.’ Het strand voor South Beach is erg populair onder families, dus op drukke dagen in het hoogseizoen minder geschikt om te kitesurfen.

Kite off Party 

Op zaterdag 9 augustus vindt de ‘Kite off Party’ plaats met de demonstratie van Leander. Iedereen is vanaf 19 uur welkom om dit spectaculaire event bij te wonen. Daar het evenement sterk afhankelijk is van de weersomstandigheden, check voor de zekerheid de Facebookpagina voor het laatste nieuws en de actuele weersvoorspelling.

South Beach is niet alleen populair onder surfliefhebbers, maar ook vanwege de mogelijkheid er het populaire paddle op zee uit te oefenen. Cliënten van het restaurant kunnen paddleboards lenen.

Voor meer informatie over de lessen Kite surf en over de gratis demo kijk hier of zie de website van South Beach Marbella.

Dit vind je misschien ook leuk