Beleef Spanje in Nederland op de wijnproeverij van Espanje! Magazine

door admin
Beleef Spanje in Nederland op de wijnproeverij van Espanje! Magazine

De organisatie is in handen van Espanje!, hét reis- en cultuurmagazine over Spanje. Twaalf kleine importeurs van ruim honderd Spaanse blancos, tintos en cavas én van Spaanse delicatessen zijn aanwezig en vertellen je meer over de streken waar hun wijnen vandaan komen. Daarnaast worden lekkere Spaanse hapjes geserveerd om de gezellige en ongedwongen middag compleet te maken. Proef onder meer ook van paté’s, kazen, olijfolie’s, vleeswaren en heerlijke gekonfijte groenten.

Espanje!

Voor een voorproefje verwijzen we je alvast naar het nieuwste nummer van Espanje!. Hierin geven de op de Espanje! Wijnproeverij aanwezige importeurs tips over wijnroutes die verspreid door heel Spanje te vinden zijn. Zo lees je bijvoorbeeld over D.O. Ardanza, een relatief onbekende wijnstreek in de regio Castilla y León op de grens van de provincies Palencia en Burgos. Hier komen wijnen vandaan die geschonken worden in restaurants met Michelinsterren in Nederland en Spanje, zoals de crianza Eruelo en de Amantia-ijswijn.

Kaarten

Wil je deze speciale dag (van 13:00 tot 18:00 uur niet missen, reserveer dan snel hier je kaarten, want vol is vol. Toegang bedraagt 10 euro en is gratis voor abonnees van Espanje! 

Dit vind je misschien ook leuk