Koningsdagborrel met De Kring Barcelona

door admin
Koningsdagborrel met De Kring Barcelona

Geniet van de live muziek van de Pianobar én van de Oranjecocktails van de ‘Pianoman’ himself! Mis dit feestje op de schitterende locatie van Reial Club Maritim niet! Aanmelden kan via de website of via het sekretariaat van De Kring. De Koningsdagborrel is een open event, dus niet-leden zijn van harte welkom voor 25 euro met eten en 3 uur barra libre inclusief. Dit bedrag moet voorafgaand aan het event overgemaakt worden op de rekening van De Kring:

– INGDirect: 1465 0120 35 1900220055
– Titular/es: ASOCIACION EMPRESARIAL DE HOLANDESES
– IBAN: ES96 1465 0120 3519 0022 0055

Hierna graag een betalingsbevestiging mailen naar: sekretariaat@dekring.org

Wij hopen jullie met partner, vrienden en familie de 27e vanaf 19:30 te verwelkomen op de prachtige locatie:Reial Club Maritim, Moll d´Espanya s/n in Barcelona. 

De Kring

De Kring Nederlands Bedrijfsleven Barcelona is in 1969 opgericht en groeide al snel uit tot een van de meest dynamische internationale bedrijfsverenigingen in Spanje. Op dit moment telt De Kring zo’n zestigtal actieve leden.

Elke derde donderdag van de maand is het Kringavond. Voor deze maandelijkse bijeenkomsten worden telkens gerenommeerde sprekers worden aangetrokken. De evenementen vinden meestal ’s avonds plaats en bestaan uit een netwerkborrel, presentatie en diner.

Jonge ondernemers

De Kring doet er alles aan om de aanwezigen steeds weer positief te verrassen. Zo krijgen op dit moment jonge ondernemers de gelegenheid om in vijf minuten zichzelf en hun bedrijfsidee te presenteren. Sommige bijeenkomsten zijn overdag (inclusief lunch) en bij gelegenheden zijn ook partners van harte welkom. Wilt u een keer de sfeer komen proeven? Meld u dan aan als introducee.

Dit vind je misschien ook leuk