Wil jij ook snel en gezond tien kilo kwijt?

door admin
Wil jij ook snel en gezond tien kilo kwijt?

Veel mensen zijn voortdurend in strijd met hun gewicht. Periodes van afvallen volgen op periodes van aankomen. Met gangbare diëten blijkt een definitief gewichtsverlies bijna niet haalbaar. Toch is een blijvend gezond gewicht dichterbij dan je denkt. Natuurgeneeskundig therapeut Hilde Sportel van de praktijken Vida Más Sana in Zuid-Spanje heeft wellicht voor jou dé oplossing. De BioHCG kuur die zij aanbiedt en begeleidt, is namelijk veel meer dan afvallen alleen. Deze kuur is een eerste en grote stap naar een stabiel en gezond gewicht. En deze stap zet je samen met Hilde. Gewoon online, want deze Nederlandse die al ruim 30 jaar in Spanje woont, blijft voortdurend in contact met haar klanten per telefoon, whatsapp of via e-mail. Dit totaalconcept maakt dat de BioHCG therapie zo succesvol is. Sinds een paar jaar is Hilde officieel – en de enige – distributeur van deze Nederlandse kuur in Spanje.

Wat is het bioHCG voedingsprogramma?

De voeding in de bioHCG-kuur heeft een biologische basis (geen hormonen). Samen met Hilde werk je aan een nieuw leef- en eetpatroon in zes weken tijd met gezonde voeding die weinig tot geen koolhydraten en vetten bevat. In deze kuur zitten geen maaltijdvervangers. Die hebben volgens Hilde weinig met verantwoord eten en gezonde voeding te maken. Gezonde producten van de groenteboer, de visboer en de slager zijn daarentegen wél verantwoord en komen dan ook dagelijks in de maaltijden terug.

BioHCG is een voedingsprogramma waarmee je op een verantwoorde manier kunt afvallen. Het doel van de kuur is het ‘opnieuw’ afstellen van de stofwisseling.  De kuur steunt op balans, gezonde voeding en puurheid. Je eet dus vooral natuurlijk en neemt daarmee gedurende deze zes weken resoluut afscheid van chemische rommel zoals conserveringsmiddelen, kleurstoffen, smaakversterkers en van geraffineerde suikers.

Zie de BioHCG kuur als een ‘herstart’ van je lichaam. Je gaat weer even terug naar de basis en wordt je bewust van je eetpatroon. Mocht jij de kuur willen volgen en de rest van je gezin niet, dan is dit geen probleem. Iedereen kan gewoon mee eten, zij mogen alleen een beetje meer dan jij.

BioHGC druppels

Ter ondersteuning van de kuur, gebruik je dagelijks BioHCG druppels. Deze druppels zijn gebaseerd op het principe van de homeopathie met onder andere L-Carnitine en citroenzuur. Ze zorgen ervoor dat het hongergevoel wordt geremd en dat de hardnekkige vetreserves van het lichaam worden aangesproken voor de dagelijkse caloriebehoefte.

Nederlandstalig boek met recepten

De hele kuur en de voeding die erbij hoort, staat volledig omschreven in het Nederlandstalige boek dat deelnemers gratis bij de kuur ontvangen. Zo weet je exact wat je om 7 uur, om 10 uur en om 12 uur, afhankelijk van hoe laat je je dag begint, mag eten. Elke dieetdag is volledig uitgeschreven. Dit maakt de kuur erg eenvoudig om te volgen. Per dag heb je een boodschappenlijst, zodat je weet wat je in huis moet halen en de recepten vertellen je precies hoe je alles klaar moet maken. Tijdens de afslankdagen ben je zodoende veel bewuster bezig met voeding dan normaal. Dat je gewicht is toegenomen, heeft vaak te maken met een verkeerd eetpatroon. Zodra je weet waar het verkeerd is gegaan en met welke producten dat gebeurde, is de kans op terugval vele malen kleiner.

Knop om

Na de kuur kun je best wel eens iets eten dat niet in die kuur past en wat je erg lekker vindt. Het allerbelangrijkst is alleen wel om dat met mate te doen. Je begrijpt nu wel beter wat voeding met je doet en gaat er veel bewuster mee om. De oude patronen zijn doorbroken en je hebt daarmee de knop omgezet. Bovendien ontvang je begleiding van Hilde en zij geeft ook tips waarmee het je gaat lukken om je nieuwe gewicht vast te houden.

Nederlandstalige Facebookgroep

Nederlandstaligen die de kuur bij Hilde bestellen via e-mail info@vidamassana.com of via de webshop, kunnen nu in de maand februari GRATIS de Facebookgroep volgen. Hierin staan talloze recepten, tips en adviezen zodat het nog gemakkelijker voor je wordt de kuur te volgen en af te maken.

Wil je met een gezond gewicht de lente in? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Hilde voor een gratis intakegesprek. Dat kan per telefoon of bij haar op de praktijk in Benalmádena (Málaga) of in Arcos de la Frontera (Cádiz). Of neem een kijkje op één van haar websites: Vidamassana.com of Detox-kuur.webnode.es.

Dit vind je misschien ook leuk