Autoverhuurbedrijf Helle Hollis in Málaga zoekt personeel

door admin
Autoverhuurbedrijf Helle Hollis in Málaga zoekt personeel

Helle Hollis zoekt naar nieuwe medewerkers op de klantenservice die zo spoedig mogelijk kunnen beginnen. Het bedrijf heeft als missie om haar leidende positie binnen de autoverhuurbedrijven in de provincie Málaga te handhaven op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en dienstverlening. De nieuwe collega’s zullen uitgebreide trainingen ontvangen en worden ingewerkt om volledig inzetbaar te zijn voor Pasen 2018 en de start van het komende hoogseizoen. Het beschikken over werkervaring in de autoverhuurbranche is een pre, maar niet strikt noodzakelijk.

Vier banen zijn full time, voor veertig uur per week en het gaat om een vaste baan het hele jaar door. De ideale kandidaat is goed geïntegreerd en geworteld in het gebied tussen Fuengirola en Málaga.

Vacature voor Nederlandssprekenden

Voor de Nederlandssprekenden is vooral een van de drie beschikbare banen op de klantenservice/receptie interessant. De kandidaat moet Nederlands, Engels en Spaans kunnen spreken op een goed niveau. Bovendien dien je te beschikken over rijbewijs B. De kandidaat dient wel flexibel inzetbaar te zijn, omdat de receptie bemand moet zijn wanneer de klanten arriveren of vertrekken van de luchthaven en dat is ook vaak in het weekend en in de avond of zeer vroege ochtend.

Voor de andere twee vacatures op de receptie is Helle Hollis op zoek naar iemand die Engels Spaans, Deens of een andere Scandinavische taal spreekt en iemand die Engels en Spaans spreekt. 

Tot slot wordt de dienstverlening met de courtesy bus van Helle Hollis verbeterd. Daarom is er een nieuwe full time buschauffeur nodig die goed Engels spreekt en beschikt over rijbewijs D en CAP. 

Part time social media assistent

Helle Hollis is daarbij voor haar Marketing & Sales afdeling ook op zoek naar een part time social media assitent. Kandidaten voor deze positie dienen over een uitstekend niveau van Engels te beschikken, zowel mondeling als schriftelijk. Bovendien is het beschikken over goede grafische ontwerpvaardigheden een pre. Deze baan is part time, maar zou kunnen worden gecombineerd met een positie op de afdeling klantenservice.

Over Helle Hollis

Helle Hollis heeft twee kantoren in de provincie Málaga. Het hoofdkantoor ligt bij het vliegveld van Málaga en er is een bijkantoor in het centrum van Fuengirola. In het hoogseizoen beschikt het bedrijf over een vloot van 1.500 huurauto’s. Het autoverhuurbedrijf heeft kwaliteit, betrouwbaarheid en snelle service hoog in het vaandel staan. Hier treffen klanten geen verborgen extra’s aan of gelonk met lage tarieven die bij nader inzien helemaal zo laag niet zijn. Het tarief dat je ziet, is ook dat wat je krijgt. Het autoverhuurbedrijf beschikt over een snelle transferservice die je – wanneer je ook vliegt – snel van en naar de vertrek- of aankomsthal vervoert. Voor bewoners van de Costa del Sol of bezitters van een tweede woning is er de Home Owners Club die tal van voordelen biedt als je meer dan eens een auto huurt via Helle Hollis. De website is ook in het Nederlands en het personeel spreekt Engels en Duits en binnenkort dus ook Nederlands. .

Stuur je motivatie en CV IN HET ENGELS naar hhfrom@hellehollis.com

Dit vind je misschien ook leuk