Nieuw alternatief voor Nederlandse televisie kijken in Spanje

door admin
Nieuw alternatief voor Nederlandse televisie kijken in Spanje

JOYNE ging in de zomer van 2017 van start met het aanbieden van digitale televisie en is ook beschikbaar in Spanje. Dit vertelt Eric van JE-Systems. Samen met zijn zus Judith is hij al circa 28 jaar werkzaam aan de Costa del Sol waar ze met hun bedrijf alles aanbieden op het gebied van beeld, geluid, satelliet en camerabewaking. Daar JOYNE het tv-signaal van de Eutelsat gebruikt, is er voor ontvangst in Zuid-Spanje een satellietschotel nodig van slechts 50 centimeter. In de rest van Spanje volstaat al een schotel van 45 centimeter. Volgens Erik levert het signaal van deze Eutelsat uiterst schepe beeldkwaliteit.

Satellietop camper, caravan of klein balkon

Eric benadrukt dat de schotel die nodig is voor ontvangst van het signaal van JOYNE in Spanje zo gering van formaat is, dat ook mensen met campers, caravans en kleine balkons nu eenvoudig een eigen schotel kunnen (laten) installeren. Dat is eveneens een groot voordeel voor wie in Spanje in een urbanisatie of appartementengebouw woont waar grote schotels bevestigen aan de gevel niet is toegestaan. ‘Je plaatst zo’n schotel eenvoudig buiten het zicht van anderen in een hoekje van een klein balkon’, aldus Eric.

Officieel partner

JE-Systems is nu officieel partner van JOYNE in Spanje. Via JOYNE kun je 55 zenders bekijken en ook 10 radiozenders beluisteren. De sportkanalen van Ziggo zijn nog niet te zien, maar daarover wordt door JOYNE op dit moment onderhandeld. Daar iedereen films bekijkt via Netflix of andere online aanbieders, biedt JOYNE geen Filmnet aan.

Vlamingen moeten volgens Eric nog even geduld hebben. Canvas en Ketnet zijn al te zien, maar in de zeer nabije toekomst zullen er meer Vlaamse zenders via de satelliet te zien zijn. Om andere buitenlandse zenders aan het pakket toe te kunnen voegen is al ruimte gereserveerd op satelliet HOTBIRD.

Voordelige prijzen en flexibele abonnementen

Naast het feit dat de kwaliteit van het beeld erg goed is via JOYNE, biedt het bedrijf zeer voordelige prijzen en flexibele abonnementen, benadrukt Eric. Zo is er een Travel Lite pakket voor slechts 13 euro per maand als je afsluit voor een jaar. Het Basis Pakket bevat meer zenders, waaronder ook sportzenders en erotiek en is beschikbaar voor 22 euro per maand. De flexibiliteit zit hem in het feit dat je JOYNE voor 1 maand, voor 3 maanden en voor een jaar kunt afsluiten. Dat is ideaal voor mensen die enkel in de wintermaanden op hun adres in Spanje Nederlandse tv willen kijken. Of het maandabonnement kan ideaal zijn voor iemand die met een camper een paar weken door Spanje reist en toch de Nederlandse zenders wil blijven volgen. Voor hotels en bewonersverenigingen zijn er speciale paketten. Nog een voordeel van JOYNE boven Canal Digital is dat het niet meer nodig is een bankrekeningnummer in Nederland of België te hebben om je rekeningen te betalen. Een Spaanse bankrekening volstaat.

JE-Systems Zuid-Spanje

In Spanje is JE-Systems exclusief partner van JOYNE en Eric is een gecertificeerde installateur. Wilt u meer weten, neem dan nu contact op met JE-Systems via  +952 591 603 / +34 676 888 565 of per e-mail: info@je-systems.net.

Dit vind je misschien ook leuk