Het is (bijna) weer tijd voor de Marbella Dutch Business Club Haring Party

door admin
Het is (bijna) weer tijd voor de Marbella Dutch Business Club Haring Party

Het feest wordt steeds gehouden op een toplocatie en dit jaar is dat voor het eerst in de nieuwe parel van Hotel Puente Romano: Chiringuito Ibiza, naast restaurant Sea Grill. Mensen komen niet alleen af op de heerlijke vers aangevoerde haring en andere lekkernijen zoals wilde zalm, paling, kaviaar, vissoep en oesters van de ‘vismeester uit Rotterdam: Schmidt Zeevis, maar ook om te netwerken of te dansen op live muziek. Net als vorig jaar zal Ger Vos de feestvreugde verhogen door met zijn swingende nummers iedereen in beweging te krijgen. Ook George McCrae levert dit keer zijn bijdrage aan de feestvreugde.

Wie ontvangt de Gouden Haring?

Een van de hoogtepunten van de avond is de uitreiking van de prestigieuze ‘Gouden Haring’. Deze onderscheiding wordt uitgereikt aan ‘een Nederlander (m/v) die zich in Spanje bijzonder heeft ingespannen voor het bevorderen van de goede naam van Nederland’. Vorig jaar waren het Joyce van Ombergen en Bert Riemslag. Wie zal het dit jaar worden?

Wie draagt de mooiste hoed?

Net als andere jaren zal ook dit jaar een prijs worden uitgereikt aan de dame die het mooiste, origineelste of meest opvallende hoofddeksel draagt. Meer informatie over de dress code vind u in de bevestiging van uw aanmelding. De winnares ontvangt als prijs een verwenweekend voor twee personen in het mondaine Beach Resort Puente Romano.

Free a Girl als goed doel

Wie zich aanmeldt doneert via de toegangskaart automatisch 10 euro aan de stichting Free a Girl. Deze noodhulporganisatie is opgericht door door Evelien Hölsken en Arjan Erkel en zet zich in om jonge meisjes uit de gedwongen prostitutie te bevrijden en daders veroordeeld te krijgen. De afgelopen 9 jaar droeg Free a Girl bij aan de bevrijding van ruim 4.000 meisjes uit bordelen in Azië.

Aanmelden kan via deze link naar de website van de Marbella Dutch Business Club. De Haring Party duurt van 19:30 tot 23 uur. Klik hier voor meer informatie over de Marbella Dutch Business Club.

Dit vind je misschien ook leuk