3 tips om rustig thuis te komen van je vakantie in Spanje!

door admin
3 tips om rustig thuis te komen van je vakantie in Spanje!

In dit artikel geven we een drietal tips die ervoor zorgen dat jij de eerste dag(en) nog even onder de radar kan blijven.

Tip 1: een schoon huis zorgt voor rust

Er zijn veel mensen die geneigd zijn om hun huis niet heel netjes achter te laten, omdat ze na de vakantie wel weer zien hoe alles erbij staat. Niet doen! Als je eenmaal terugkomt van vakantie, is er niks lekkerder dan een schoon huis. Op het moment dat je het huis binnen stapt terwijl het een grote rommel is, kan je vaarwel zeggen tegen alle rust die je tijdens je vakantie hebt opgebouwd. En zeg nou eerlijk, wat is er lekkerder dan je eigen, schone bed?

Tip 2: plan tijd voor jezelf

Ga niet gelijk aan het werk, maar plan eerst wat tijd voor jezelf. Je kunt een overvolle mailbox hebben, maar laat die de eerste dag(en) nog even voor wat het is. Neem de tijd om je spullen te wassen, even rustig een boek te lezen of je favoriete serie te kijken. Ook helpt het alvast vooruit te kijken of je al een nieuwe reis kan boeken, zodat je iets hebt om naar uit te kijken.

Tip 3: blijf onder de radar

Het is natuurlijk heel leuk om één of twee keer je vakantieverhalen te vertellen, alleen als je door je hele familie constant wordt gebeld, is het op een gegeven moment niet meer zo leuk om hetzelfde verhaal te vertellen. Zorg ervoor dat je dit niet gelijk na je vakantie doet, maar een aantal dagen later. Daarnaast wil je ook niet dat als je net thuis bent die ene buurvrouw een kop koffie (of 5) komt drinken, dit kan op een later moment ook wel. Sluit daarom je gordijnen van Veneta.com. Deze raamdecoratie zorgt ervoor dat jij op elk moment je eigen privacy kan waarborgen.

Wat is voor jou de ideale manier om thuis te komen van een vakantie?

Dit vind je misschien ook leuk