Groot zomer padel-toernooi bij Reserva del Higueron in Benalmádena

door admin
Groot zomer padel-toernooi bij Reserva del Higueron in Benalmádena

Drie dagen lang kunnen mannen, vrouwen en paren padelen op de prachtige en onlangs vernieuwde padelbanen van dit luxueuze woonresort in het hart van de Costa del Sol. Mannen kunnen deelnemen in de 1e, 2e, 3e, 4e en +95 categorie. Vrouwen in de 2e, 3e en 4e categorie en gemixt in A en B. Voor kinderen is er de sub 12 categorie. Deelname kost 15 euro voor leden en 20 euro voor niet-leden van de Sport Club. Je kunt je inschrijven bij de receptie van de Sport Club, bel met 952 565 761 of download de app PADEL MANAGER voor iOS of Android. 

Er zijn mooie prijzen te winnen voor de winnaars van elke categorie en er vindt ook een loting plaats met als hoofdprijs een weekend in het Double Tree by Hilton Hotel Reserva del Higueron inclusief SPA voor twee personen.

Het padeltoernooi wordt onder anderen gesponsord door Alfa Rome Fimálaga die er de nieuwe SUV Stelvio lanceert. Een weekend rijden met deze mooie auto is eveneens een prijs in de loting. 

Op zaterdagavond is het feest. Fiesta Blanca vindt plaats in de Arara Bistro Bar van sterren chefkok Diego Gallegos. Hier zijn cocktails te verkrijgen en is het diner. Daarna volgt een feest met live muziek in de Sala de los Vientos van het Double Tree by Hilton Hotel. Leden van de Sport Club betalen voor deze avond 25 euro en niet-leden 30 euro.

Dit vind je misschien ook leuk