Gratis advertenties plaatsen op nieuw advertentieportaal voor Spanje

door admin
Gratis advertenties plaatsen op nieuw advertentieportaal voor Spanje

Op SpanjeAdvertenties is het mogelijk om zelf zonder tussenkomst van derden gratis één of meerdere advertenties te plaatsen. Dit kan in diverse rubrieken zoals onroerend goed, transport, relaties en contact, vakantie en verblijf in Spanje, dienstverlening, elektronica en internet en ga zo maar door. Alle hoofdrubrieken zijn weer onderverdeeld in subrubrieken om het plaatsen van en zoeken naar advertenties gemakkelijker te maken.

Relatie met Spanje

Zoals genoemd is het heel belangrijk dat de advertentie met Spanje te maken heeft. Het kan dan gaan om producten of diensten die in Spanje aangeboden worden zoals de verkoop of verhuur van woningen of bedrijven, het aanbieden van toeristische accommodatie of het geven van advies in het Nederlands over allerhande zaken zoals de belastingen, verzekeringen, artsen, specialisten etcetera.

Voor iedereen die iets met Spanje heeft

SpanjeAdvertenties is van de makers van het bekende nieuwsportaal SpanjeVandaag.com en bedoeld voor iedereen die iets met Spanje heeft. Dus niet uitsluitend voor Nederlanders en Belgen die in Spanje wonen en iets in de aanbieding hebben, maar ben je er op vakantie of regelmatig op bezoek, dan kun je vanzelfsprekend ook een advertentie plaatsen.

Gratis of extra opvallen?

Het plaatsen van advertenties in alle rubrieken is en blijft gratis. Wil je echter dat je advertentie beter opvalt, dan staat daar een kleine vergoeding tegenover. Je product of dienst komt dan op een opvallende manier in beeld op de hoofdpagina of met een oranje banner op de advertentie zelf.

Zichtbaar

Alle advertenties blijven minimaal 90 dagen zichtbaar. Daarna worden ze verwijderd of kunnen ze worden verlengd door de adverteerder zelf. Van SpanjeAdvertenties.nl ontvangt de adverteerder automatisch bericht voordat de termijn verstreken is, zodat je ruimschoots de tijd hebt te beslissen of de advertentie doorgeplaatst moet worden of niet. Komt er geen reactie, dan is het aan SpanjeAdvertenties.nl zelf om de advertentie eventueel te verwijderen. Deze en meer regels staan vermeld in de algemene voorwaarden op de website.

Heb je iets in de aanbieding, surf dan snel naar SpanjeAdvertenties.nl, meld je aan en plaats je gratis advertentie.

Dit vind je misschien ook leuk