Nog twee dagen om te stemmen op de Nederlandse Ondernemersprijs Spanje 2020

door admin
Nog twee dagen om te stemmen op de Nederlandse Ondernemersprijs Spanje 2020

De prijs is een initiatief van de Nederlandse ambassade in Spanje samen met een aantal Nederlandse Business Clubs in het land. Het doel van de prijs is het Nederlandse bedrijfsleven in Spanje in het algemeen, en de genomineerde ondernemers en hun onderneming in het bijzonder, positief in Spanje te positioneren. Tevens wil men startende ondernemers stimuleren in hun opstartfase. 

Het bedrijf kan al langer succesvol zijn in Spanje, of de eerste stappen hebben gezet. Daarom zijn er twee hoofdprijzen: 1. Ondernemer van het jaar, zijnde ondernemer met een gevestigd bedrijf, die minimaal 4 jaar aan het ondernemen is in Spanje (3 afgesloten boekjaren) 2. Starter van het jaar, zijnde een ondernemer die tussen de 1 en 4 jaar actief is in Spanje (minimaal 1 afgesloten boekjaar, maximaal 3 afgesloten boekjaren).

De genomineerden

Bi4 Group met eigenaar Arnoud Krom is gespecialiseerd in data en brengt de Spaanse technologische kennis en Nederlandse nuchtere werk cultuur samen door data en technologie te laten werken voor bedrijven.

Lucas Fox van eigenaar Stijn Teeuwen is een door de  Generalitat de Catalunya geaccrediteerd makelaarskantoor dat zich richt op het luxe segment binnen de Spaanse onroerend goed markt.

Volterra Ecosystems SL van eigenaar Sven Kallen brengt zinvolle en duurzame projecten tot leven door er een kloppend business model van te maken. 

De Jury

  1. Margriet van Dorp (vz) – Nederlandstalige Business Club Costa Blanca & Vrouwenzaken
  2. Richard van Vliet (jury-accountant) – Dutch Business Club Madrid
  3. Erik Vermeulen – Dutch Business Club Madrid
  4. Maurien Møller – De Kring Barcelona
  5. Harry van Heugten – Nederlandse Zakenkring Valencia

Aftellen naar 20 november! 

Er wordt al afgeteld want 20 november komt dichtbij! Er hebben zich al bijna 200 Nederlandse ondernemers uit heel Spanje aangemeld. Iedereen die zich heeft aangemeld kan alvast netwerken via de app. 

Breng hier je stem uit!

Dit vind je misschien ook leuk