Wat hebben Ryan Gosling en Jake Gyllenhaal gemeen?

door admin
Wat hebben Ryan Gosling en Jake Gyllenhaal gemeen?

Daarna waren de billen aan de beurt. Billen moesten groter, ronder en voller, ofwel Braziliaanse billen. Zangeres en actrice Jennifer Lopez had het ideale paar.

Wat de natuur ons vrouwen niet heeft gegeven, laten we wel doen bij de plastisch chirurg. Maar wat is er dan in de mode onder de mannen? Ook zij kunnen natuurlijk niet uitblijven met de implantaten. Haarimplantaten, juist, een goede oplossing voor de kalende hoofden van het manvolk op gevorderde leeftijd. Maar ook deze trend is geëvolueerd, namelijk in baardimplantaten.

Laatste trend in New York

Buiten het feit dat ‘hipster’ zijn op zich al een trend is, willen de mannelijke versies ervan allemaal een volle, dikke baard hebben. Trendsetters uit Brooklyn haasten zich naar de artsen voor zogenaamde ‘gezichtshaar transplantaties’: operaties die resulteren in een vollere baard. Want hoe nonchalant je ook wilt ogen, als je baardgroei niet overal in evenwicht is kan het er soms slordig uitzien als je hem laat staan.

Waarom?

Omdat ook mannen copycats zijn en ze er bij willen horen, volgen ze gewillig wereldberoemde Hollywoodsterren, zoals Ryan Gosling en Jake Gyllenhaal, die tegenwoordig ook een baard hebben. Er zijn echter ook andere redenen; sommige mannen willen misschien de kale plekken in een baard opvullen die werden veroorzaakt door littekenweefsel van acné, anderen willen een transplantatie omdat ze weinig tot geen gezichtshaar hebben.

Hebben, hebben, hebben?

Benieuwd hoe het in zijn werk gaat? Vrij simpel, het is een eendaagse transformatie. Zo gepiept dus. Het duurt ongeveer een week totdat alles geheeld is. Terwijl negentig procent van het getransplanteerde haar de neiging heeft om meteen te groeien, kan het soms wel tot tien maanden duren om het volledige ‘fuzzy’ resultaat te zien. En de mannelijke New Yorkers leggen maar liefst tot 8.500 dollar neer voor deze baardgroeistimulerende procedure.

Een hipster zijn is wellicht niet zo casual als het lijkt. Hoe lang zal het duren voordat deze rage overwaait naar Europa? Hypotienda houdt de baarden van het manvolk nauwlettend in de gaten. Helaas worden al deze hippe lichamelijke upgrades niet vergoed door de zorgverzekering van DKV. Wat wél wordt vergoed en bij welke privé klinieken je de beste hulp krijgt, vertellen wij je graag in een persoonlijk gesprek.

Dit vind je misschien ook leuk