Aandelenportefeuille gratis laten keuren door beursexperts van Alex

door admin
Aandelenportefeuille gratis laten keuren door beursexperts van Alex

Mensen kunnen tijdens een persoonlijke afspraak op het Alex Beleggerscentrum in Marbella of via mail, telefoon of skype zonder enige verplichtingen of kosten hun portefeuille laten keuren.

Zijn uw beleggingen beschermd tegen het beursklimaat?

Er is dit jaar sprake van een grillige markt waarbij grote uitschieters van individuele aandelen eerder regel dan uitzondering zijn. Daarom is het juist nu van belang om ervoor te zorgen dat uw beleggingen beschermd zijn tegen dit beursklimaat.

Wij kunnen u tijdens een portefeuillekeuring, vergelijkbaar met de jaarlijkse APK voor de auto, wijzen op de risico’s en de mogelijkheden ervan. Samen met de beursexperts van Alex Spanje maakt u een onderhoudsplan en strategie waarbij u uw portefeuille beschermt tegen dalingen en leren we u extra rendement te genereren in deze zijwaartse markt. 

Mogelijkheden van technische analyse

Als u moeite heeft met het bepalen van het juiste aan/verkoop moment, dan kunnen we u de mogelijkheden van technische analyse laten zien zodat u een houvast heeft om uw beslissingen te onderbouwen. Daarnaast kunnen wij u leren hoe u een strategie op de AEX kunt toepassen waarbij u geen richting kiest en toch maandelijks geld verdient als u goed management toepast.

Gratis

Beleggers kunnen gratis gebruik maken van deze portefeuillekeuring tijdens een persoonlijke afspraak of via telefoon, skype of mail. Die kan gemaakt worden door contact op te nemen met +34 952 924 011 of via info@alexspanje.com. Meer informatie over Alex en de portefeuillekeuring op onze site: www.alexspanje.com

Dit vind je misschien ook leuk