Nieuw aan de Costa del Sol: een exclusieve aankoopmakelaar

door admin
Nieuw aan de Costa del Sol: een exclusieve aankoopmakelaar

Hoe hoger de prijs, hoe hoger de commissie die zij ontvangen van de verkopende partij. Hoe kan een makelaar die voor zijn inkomen afhankelijk is van de verkopende partij nou onafhankelijk advies geven aan de aankopende partij? Deze vraag bleef het team achter House Focus bezighouden en dat leidde tot de oprichting van het enige makelaarskantoor aan de Costa del Sol dat exclusief werkt voor de aankopende partij.

Waarom een Aankoopmakelaar?

‘Wie betaalt, die bepaalt!’ Dat zoals genoemd de verkopende partij veel macht in handen heeft, is vaak niet gunstig voor het belang van degene die naar Zuid-Spanje komt om een huis te kopen. Vaak is zo iemand nieuw in Spanje en kent het precieze reilen en zeilen in de vastgoedwereld aan de Costa del Sol nog helemaal niet. Om op dit vlak steun te bieden is House Focus ontstaan. De aankopende partij betaalt House Focus voor haar diensten. Die bestaan uit het hele proces van het zoeken naar de perfecte woning tot de onderhandeling met de verkopende partij om tot een goede prijs te komen tot en met het zetten van de handtekening onder het koopcontract tot de nazorg. Bij elke stap in dit proces komt het nodige papierwerk kijken, alsmede de afhandeling van juridische zaken .

Beste prijs/kwaliteitverhouding

Veiligheid en zekerheid voor de klant staan voor House Focus in het hele aankoopproces voortdurend voorop. House Focus begeleidt de kopers tot die perfecte match en zet daarbij alle kennis, ervaring en het grote netwerk in de makelaarswereld aan de Costa del Sol in. Belangrijk is ook dat zorgvuldig wordt onderzocht of het koopobject geen verborgen gebreken of schulden heeft. Indien nodig neemt House Focus ook de bouwconstructie van de woning grondig onder de loep. Zo verzekert de klant zich ervan niet tegen onverwachte verrassingen aan te lopen of met de spreekwoordelijke kat-in-de-zak thuis te komen.

Viewing-videotours

Neem House Focus in de arm en koop in plaats van een probleem een prachtige (vakantie)woning in het zonnige Zuid-Spanje. Mocht je niet in staat zijn verschillende keren naar Spanje te vliegen dan is dat geen probleem. House Focus zorgt namelijk voor unieke viewing-videotours. Zo kun je je huis van keuze op afstand rustig bekijken. Een huis kopen moet een leuke ervaring zijn en geen zorgenpost.

Geld besparen

Het primaire doel van House Focus is dus om voor de klant dat ene unieke object aan te kopen voor de beste prijs. Dankzij een jarenlange ervaring in onderhandelen en een diepgaande kennis van de Spaanse cultuur weten de medewerkers van House Focus precies waar iets fout kan gaan. Zo kunnen ze mogelijke problemen op voorhand tackelen.  

Kopen in Spanje voor een hoog rendement

Een aankoop doen in de huidige Spaanse huizenmarkt is een goede investering. Huizenprijzen zijn nog steeds aanzienlijk laag. Ook al is er inmiddels een stijgende lijn zichtbaar in de prijzen, er zijn nog steeds goede deals te maken. Mits je ze weet te vinden! Bovendien kan investeren aan de Costa del Sol bijzonder hoge rendementen opleveren via bijvoorbeeld het verhuren van je woning voor vakantieverhuur.

Vakantieverhuur

Op HouseFocus kun je ook rekenen bij het verhuren van je woning in Spanje aan toeristen. Alle zorgen omtrent het verhuren van de nieuwe woning worden uit handen genomen. Denk hierbij aan schoonmaak, gasten aandragen, contact met de gasten, check in/out en administratieve zaken, zoals het op juiste wijze registreren van de woning in het register van woningen voor toeristisch gebruik van de Andalusische regering.

Vakantie boeken bij House Focus

Als je nog geen eigen woning hebt, maar wel vakantie wilt vieren aan de Costa del Sol, of je wilt in een fijn appartement zitten, terwijl je op zoek gaat naar je toekomstige woning, dan biedt House Focus vakantiehuizen en –appartementen aan op verschillende locaties aan de Zuid-Spaanse kust. Via de website kun je bekijken of deze nog beschikbaar zijn in de door jou gewenste periode en de woning of het appartement naar keuze ook direct boeken.

Meer weten? Neem via deze gegevens vrijblijvend contact op met Loes Wetzer, kijk op de website.

Dit vind je misschien ook leuk