Emigreren naar Spanje; start een online bedrijf

door admin
Emigreren naar Spanje; start een online bedrijf

Door het opzetten van je eigen website en te starten met dropshipping kun jij je dromen waar maken, en daadwerkelijk emigreren naar jouw favoriete bestemming in Spanje. Klinkt dit als muziek in de oren en is dit helemaal weggelegd voor jou? Lees dan snel verder en ontdek hoe gemakkelijk het is om een bedrijf te runnen vanuit een ander land!

Wat is een dropshipping bedrijf?

Met dropshipping verkoop je eenvoudig online producten rechtstreeks vanuit je groothandel aan klanten. Je hebt geen gedoe met voorraadbeheer, verpakkingen of verzending en kunt alles gewoon vanaf je computer of laptop regelen. Klanten kunnen een bestelling plaatsen via je webwinkel, en deze wordt automatisch naar je dropshipping leverancier verzonden. De leverancier bereid de bestelling dan voor en verzend hem rechtstreeks naar je klant. Gemakkelijker kan het niet!

Voordelen van je eigen dropshippingbedrijf

Met Shopify kun je jouw dropshippingbedrijf starten met minimale kosten. Door het gebruik van een leverancier bespaar je op voorraadruimte en betaal je niet voor producten voordat je ze hebt verkocht. Ook heb je op deze manier meer tijd om je producten te perfectioneren, je marketing te optimaliseren en met je klanten te praten.

Je kunt je omzet vergroten door aan klanten over de hele wereld te verkopen. Het bereik van je webshop is dus enorm! Ook is dropshipping is dé manier om met een laag risico te bekijken wat het beste werkt voor jouw bedrijf. Experimenteer er dus op los zonder angst. 

Start jouw webshop effectief

Om je webshop zo effectief mogelijk te beginnen zijn er een aantal dingen die geregeld moeten worden. Ten eerste zul je natuurlijk moeten bedenken wat voor soort product je wilt gaan verkopen. Oberlo kan je hierbij helpen. Zij zoeken mee naar het juiste product en voegen deze meteen aan je website toe, zodat je gelijk kunt beginnen met de verkoop. Als laatste bedenk je een pakkende naam en een uitnodigend logo voor je bedrijf, en bouw je aan een professionele, gratis website.

Zorg voor naamsbekendheid

Het is super belangrijk om naamsbekendheid op te bouwen rondom je website, zodat iedereen je kan vinden. Promoot je bedrijf bijvoorbeeld op Social Media zoals Instagram en Facebook, en personaliseer  je website met gratis foto’s van Burst. Ook kun je advertenties ophangen of uitdelen. Uiteindelijk is het doel om een vaste klantenkring op te bouwen en je producten veelvuldig aan hen te verkopen. Snel aan de slag dus!

Zo zie je maar; het hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn om een eigen webshop te starten vanuit het buitenland. Probeer Shopify 90 dagen gratis uit, en verkoop binnen de kortste keren je producten vanuit een droombestemming in Spanje!

Dit vind je misschien ook leuk