Wil je Spaanse vakantiewoningen verhuren: structureer dan je website

door admin
Wil je Spaanse vakantiewoningen verhuren: structureer dan je website

Dat kan voor de eigenaren van die woningen een aardig centje opleveren. Ook voor jezelf is het interessant wanneer je een commissie ontvangt voor je tussenkomsten. 

Waarom je website structureren?

 

Voor je die woningen aan anderen kunt aanbieden zul je een database moeten opstellen. En niet alleen een database met de aangeboden vakantiewoningen in Spanje. Maar ook de bezoekers van je website kun je dan beter catalogiseren.

De verhuur van Spaanse woningen is maar één voorbeeld. Daarvoor kun je gebruikmaken van CRM technologie. CRM staat voor Custormer Relationship Management. Schrik niet, de prijs die je hiervoor betaalt is redelijk en helemaal aangepast aan je behoeften.

Maar er zijn nog veel andere betalende toepassingen voor je webactiviteiten waarbij je CRM kunt inzetten om je opbrengsten en je doeltreffendheid te verbeteren. Het gaat er vooral om dat je de klanten en hun noden kent, en daarop kunt inspelen. De CRM-prijs die je daarvoor betaalt zou je vlug moeten kunnen recupereren.

Aan een CRM-systeem zijn kosten verbonden. Toch kun je al met een beperkte beurs in een project stappen. We nemen een kijkje hoe het loopt bij een van de toonaangevende leveranciers van CRM- oplossingen. We onderzoeken tegelijk wat de Lime CRM-prijs inhoudt.

Wat krijg je voor je geld bij CRM-software?

 

Het is een kleine investering, maar de return kan groot zijn. Er zijn oplossingen voor eigenaren van webshops en online bedrijven in alle prijscategorieën. CRM-kosten kun je aangepast aan je behoeften ook laag houden. In deze blog houden we het bij Lime CRM. We tonen je wat je krijgt voor een basis Lime CRM-prijs. 

Voor je de CRM-prijs voor software kunt weten, zul je eerst gegevens moeten verstrekken. Er zijn verschillende branches waar je CRM kunt toepassen. Iedere tak heeft zijn eigen behoeften, en de prijs die je betaalt is niet voor iedere industrie dezelfde. Maar we kunnen je wel al verklappen dat sommige oplossingen niet meer dan € 50 per maand kosten. Je kunt het pakket zelfs gratis uittesten. Voor meer gespecialiseerde oplossingen zal het CRM-bedrijf je een prijsopgave op maat leveren. 

Bij het basispakket heb je toch wel al enkele aantrekkelijke mogelijkheden:

  • Klantenrelaties onderhouden
  • Integreren met andere systemen
  • Alle informatie op één plek opslaan
  • Statistieken & opvolging bijhouden

 

De waarde van je CRM-pakket

 

KYC, of know your customer, is een belangrijke factor die soms uit het oog wordt verloren bij het zakendoen. Op het juiste moment over de juiste informatie van je klanten beschikken, levert je alleen maar voordelen op. Je kunt in het geval van de Spaanse woningverhuur op zoek gaan naar woningen voor bepaalde klanten. Je kunt dan zelf aanbiedingen doen, gericht en doeltreffend. Je weet namelijk wat de bezoekers van je website verlangen van de ideale vakantiewoning. 

Lees ook: Aantal toeristische accommodaties schiet omhoog in Spanje

Dit vind je misschien ook leuk