Tulipán Relocations en Tulipán Events bestaan bijna één jaar

door admin
Tulipán Relocations en Tulipán Events bestaan bijna één jaar

Het bedrijf in specialistische dienstverlening aan Nederlandstalige particulieren en bedrijven met belangen aan de Costa el Sol vaart op Stefania’s uitgebreide internationale project- en managementervaring. Deze ervaring verwierf zij in het Midden-Oosten, Rusland, Zuidoost Azië en Engeland.

Eenmaal in Spanje aangekomen, nam de Nederlandse onderneemster twee jaar de tijd om Spaans te leren en om een lokaal netwerk op te bouwen.

Verhuizing naar Spanje

Tulipán bestaat uit twee takken: Tulipán Relocations ondersteunt bedrijven en particulieren met hun verhuizing naar Spanje en regelt onder andere de immigratieformaliteiten (NIE, inschrijving gemeente), tijdelijke en permanente accommodatie, het openen van een bankrekening, het importeren van een auto, (sociale) verzekeringen, het aansluiten van Nuts faciliteiten en helpt met het oprichten van een Spaanse B.V., de Sociedad Limitada. Tulipán Relocations is de geaccrediteerde partner van Team Relocations aan de Costa del Sol.

Evenementen

Tulipán Events: organiseert evenementen en incentives in vanaf Marbella tot aan Nerja. Dit kunnen particulieren evenementen zijn zoals bruiloften, maar ook zakelijke events. 

Vlaanderen vakantieland

Een van de hoogtepunten van afgelopen jaar was Stefania’s medewerking aan het Belgische reisprogramma, Vlaanderen Vakantieland. In juni zijn er opnames gemaakt in Malaga, deze zullen worden uitgezonden in februari 2013 op België Een.

Binnenkort, op 1 oktober 2012, zal Tulipán feestelijk haar eenjarig bestaan vieren op het kantoor op het Parque Tecnológico in Málaga.

Klik hier voor meer informatie.

Dit vind je misschien ook leuk