Geleerd van de crisis? Investeer in iets tastbaars

door admin
Geleerd van de crisis? Investeer in iets tastbaars

Velen onder ons hebben ervan geleerd en denken nu wel twee keer na voordat we ons geld uitgeven. Ook zijn we veelal kritischer geworden en willen we waar voor ons geld en steken we ons niet meer zo gemakkelijk in de schulden.

Tastbaar, waardevast en rendement

We zoeken naar zekerheid en gaan er niet meer van uit dat die gouden tijden zomaar weer van vandaag op morgen terug komen. Toch willen we wat doen met onze spaarcenten. Op de bank zetten levert niet veel op. Men koopt liever een boot of een tweede woning, groot of klein, maakt niet uit. Als het maar tastbaar is, plezier oplevert, mogelijk waardevast is en rendement geeft.  

Men kan hier lang over nadenken maar stenen blijven dan de enige tastbare investering. De huizenmarkt herstelt zich langzaam maar zeker weer in de meeste landen, dus is nu het moment om een juiste stek te kiezen.

Wonen aan de Costa Blanca

Een belangrijkr rol hierbij speelt klimaat, gezondheid, afstand, cultuur en prijs. De Costa Blanca springt er dan al snel bovenuit. Binnen twee uur en vijftien minuten vliegen, bent u in een geheel ander klimaat, waar u met uw geld meer kunt doen dan in de meeste andere Europese landen.

De Spanjaarden staan doorgaans open voor  toeristen en wij als Nederlanders en Belgen voelen ons snel thuis in dit land.  Het optimisme en het gemoedelijke van de gemiddelde Spanjaard geeft ons te denken hoe snel wij als Nederlanders en Belgen ontevreden zijn en klagen. Maar toch passen we ons ook heel snel aan en kunnen we genieten van de eenvoudige en warme Spaanse levensstijl.

Casa Las Dunas

Wij – de familie van Let van uw Nederlandstalige makelaar aan de Costa Blanca Casa Las Dunas – wonen en werken inmiddels meer dan 15 jaar aan deze prachtige kust en genieten van  het leven. Ons sociale leven heeft zich verplaats naar Spanje en we kunnen het dan ook iedereen aanbevelen te overwegen om  voor Spanje te kiezen.

Dit vind je misschien ook leuk