Win een gratis fietstour door Málaga

door admin
Win een gratis fietstour door Málaga

Malaga Bike Tours wordt aanbevolen door Tripadvisor en de Lonely Planet en verzorgt een uitgebreide rondleiding door het historische stadscentrum van Málaga, ook met Nederlandstalige gidsen. Met deze tour ontdek je de smalle Arabische steegjes, oude kerken, de stierenarena, de overdekte centrale markt, het oude Moorse fort en het botanische stadspark.

Tijdens de fietstocht wordt er aangedaan bij een typische ‘chiringuito’ (strandpaviljoen) waar de gasten kunnen genieten van lokale zoete wijnen en verschillende soorten tapas kunnen proeven. De tour duurt 4 uur en zeker is dat er op een zeer relaxt tempo wordt gefietst.

Onderweg worden de culturele en historische feiten onthuld, evenals lokale anekdotes over de Malagueños, de vriendelijke inwoners van Malaga. Gasten hebben doorgaans een leeftijd van 8 tot 75 jaar en er wordt op comfortabele stadsfietsen gefietst. Het centrum van Málaga is vrijwel volledig vlak, en het klimaat is het hele jaar door perfect om te fietsen.

Win een gratis fietstour!

Maak nu via InSpanje.nl kans op een gratis City Bike Tour in Malaga onder leiding van een Nederlandstalige gids, inclusief twee ’tinto de verano’ drankjes aan het strand. Wat moet je hiervoor doen? Like onze pagina op Facebook en deel dit bericht. Vrijdag 6 september maken wij de winnaar bekend! Met de winnaars voucher kun je bij ons reserveren voor een datum.

Dit vind je misschien ook leuk