Unieke kans: Rondkijken op het Ascari racecircuit in Ronda!

door admin
Unieke kans: Rondkijken op het Ascari racecircuit in Ronda!

Het circuit van Ascari ligt verstopt in de heuvels van het fraaie Andalusische landschap vlakbij Ronda. Het werd in het jaar 2003 geopend en heeft met 5.245 meter de langste track van Spanje. Deze wordt tevens gezien als een van de meest spectaculaire ter wereld. Het resort is normaal niet open voor publiek, maar voor Alex stapt men daar voor een keer van af.

Rondleiding

U wordt vanaf 15.30 uur ontvangen met een welkomstdrankje in het Clubhouse Restaurant, waar operationeel directeur Melchor Durán u introduceert in de wondere wereld van het racen. Om 16.15 start de rondleiding langs het circuit en de garages waar u 70 exclusieve auto’s en racewagens kunt bewonderen. 

Zelf het Formule 1-gevoel beleven?

Alex Spanje geeft u tegelijkertijd de kans om tegen een zeer gereduceerd tarief het ultieme Formule 1 gevoel zelf te beleven. U rijdt zelf in een Lotus of een BMW óf u stapt in als co-piloot in de op de foto afgebeelde Radical! Heeft u zich in november al opgegeven voor de eerder door slechte weersomstandigheden gecancelde Race Experience, dan kunt u via onderstaande contactgegevens laten weten of u nog steeds bent geïnteresseerd.

Meld u snel aan

Nieuwe belangstellenden kunnen zich ook opgeven om mee te doen. Doe dit echter snel, het aantal plaatsen is beperkt. Dit onderdeel van het programma wordt georganiseerd door GranTrophy en dient met hen afgerekend te worden. Voor elk van bovengenoemde opties apart betaalt u circa 295 euro ex. IVA, om zowel zelf te rijden en als copiloot mee te mogen betaalt u 500 euro ex. IVA. De bedragen zijn onder voorbehoud en kunnen nog variëren.

Borrel met tapas

Doet u niet mee aan de race dan kunt u vanaf 17.00 uur kijken hoe de avonturiers zich meester maken van hun snelle wagens en kennis maken met deze bijzondere tak van sport. Tijdens en na afloop van de Race Experience is er een borrel met tapas in de pitsbox voor alle aanwezigen.

Juiste tools

Bij racen is het resultaat van het individu afhankelijk van de kwaliteit van het materiaal en het begeleidende team. Dit geldt eveneens voor beleggen bij Alex. Van Alex krijgt u de juiste tools en goede begeleiding om vervolgens zelf uw eigen koers te bepalen.

Over Alex

Kijk hier voor meer informatie over Alex. Wilt u zich aanmelden voor het racen stuur een email naar Alex Spanje of bel met nummer +34 952 924 011. Wilt u alleen komen om een kijkje achter de schermen van het Ascari circuit te nemen, kunt u zich inschrijven via deze link. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Dit vind je misschien ook leuk