Mogelijkheden van handelen in internationale indexopties

door admin
Mogelijkheden van handelen in internationale indexopties

Opties op de AEX lijken soms wat dichter bij huis, toch kan het ook interessant zijn om over de grens te kijken. Iedere markt heeft immers zijn eigen karakteristieken. Wist u bijvoorbeeld dat de Italiaanse volatility vrijwel altijd hoger is dan van de AEX-index?

Peter Siks zal de diverse markten en series bespreken aan de hand van actuele prijzen en met direct toepasbare strategieën. Het zal een interactieve Masterclass worden met voldoende ruimte voor uw vragen en of inbreng. U kunt uw eigen computer meenemen om zo de materie direct toe te passen. Siks is onder andere beleggerstrainer bij BinckBank en co-auteur van beleggen voor Dummies en Beleggen is niet eng.

Praktisch

De Masterclass begint om 15:30 uur en vindt plaats in het nieuwe Alex Beleggerscentrum, Urbanización La Carolina, Edificio Aries, Local N in Marbella. Dit is aan de Golden Mile, vlakbij de rotonde bij restaurant Da Bruno. Klik hier voor de routebeschrijving. Iedereen is welkom en toegang is gratis. Klik hier om u in te schrijven en hier voor meer informatie over Alex Spanje.

Dit vind je misschien ook leuk