Brute steekpartij op Spaans strand eist twee levens

door admin
Brute steekpartij op Spaans strand eist twee levens

De politie sluit nog niet uit dat er een relatie was tussen de dader en het jongste slachtoffer. Volgens ooggetuigen zou de dader in zijn auto hebben zitten wachten. Toen de slachtoffers zich klaarmaakten voor vertrek van het strand zou hij op de vrouw zijn afgerend om haar toe te takelen met een machete. Bronnen bij de politie melden dat de vrouw ter plekke overleed. De dader stak eveneens de vader neer die kwam toesnellen om zijn dochter te helpen.

Dader opgepakt

Ondanks de directe hulp die de vader kreeg van de aanwezige lifeguards en een dokter overleed hij later in het ziekenhuis. De moordenaar werd door omstanders achtervolgd en kon opgepakt worden door een politieagent buiten dienst, die hem heeft overhandigd aan de Guardia Civil. 

Psychiatrische afdeling

De dubbele moord vond plaats op een druk gedeelte van het strand La Salvé waar zowel de dader als de slachtoffers een vakantiehuis hebben. De dader is afkomstig uit Bilbao en wordt nu vastgehouden op de psychiatrische afdeling van het Valdecilla ziekenhuis in Santander in afwachting van de rechtszaak. De politie onderzoekt de zaak. 

Dit vind je misschien ook leuk