Paniek in Barcelona na schietpartij in hartje centrum

door admin
Paniek in Barcelona na schietpartij in hartje centrum

Het Silken Hotel ligt aan de beroemdste wandelpromenade van de Catalaanse hoofdstad waar het altijd zwart ziet van de mensen. Volgens getuigen, aangehaald door de Spaanse krant La Vanguardia, zouden hebben gezien dat er binnen in het hotel een discussie gaande was. Andere getuigen spreken over een mogelijke poging tot ontvoering.

De twee mannen stonden voor de ingang van het hotel op La Rambla toen er vanuit het hotel kogels op hen af werden gevuurd. Ze waren geen cliënten van het hotel aan de calle Fortuny, een zijstraat van La Rambla. Een van de slachtoffers werd door een kogel in zijn buik geraakt en is uiteindelijk naar een Hospital Clinico gebracht. De andere man raakte gewond door rondvliegend glas dat door de kogel werd gebroken of doordat hij zichzelf snel in veiligheid wilde brengen, daarover zijn de media het nog niet eens. De dader is nog voortvluchtig. De politie heeft de omgeving afgesloten. 

Het incident dat tegen drie uur plaatsvond, zorgde voor veel paniek op en rond de vrijwel altijd erg drukke en zeer toeristische wandelpromenade.

Dit vind je misschien ook leuk