Amerikaanse beroemdheden komen aan op Gran Canaria

door admin
Amerikaanse beroemdheden komen aan op Gran Canaria

Zo spelen de actrices Sarah Jessica Parker, bekend van onder meer de succesvolle serie en film Sex in the City, Shirley Maclaine en Jessica Lange belangrijke rollen in deze ‘road movie’.

De comedy wordt vanaf 4 juni opgenomen in het Hotel Lopesan Costa Meloneras Resort Corallium Spa & Casino. De regie is in handen van Andy Tennant. Ook de Spaanse acteur Santiago Segura zal zijn opwachting maken in de film, samen met tientallen landgenoten die als figurant zullen optreden.

Er zullen niet alleen in het hotel opnames worden gemaakt, maar ook in de hoofdstad van het eiland. Welke dat zijn, is om veiligheidsredenen nog niet bekendgemaakt.

Het script werd geschreven door Claudia Meyers en Gary Kanew. MacLaine speelt een weduwe die ten onrechte een cheque ontvangt van een levensverzekering voor een waarde van 5 miljoen euro in plaats van de verwachte 50.000 euro. Jessica Lange speelt MacLaine’s beste vriendin die adviseert de cheque te verzilveren en met pensioen te gaan op de Spaanse Canarische Eilanden. 

Dit vind je misschien ook leuk