Concerten in Spanje van ‘Happy’ Pharrell Williams afgelast

door admin
Concerten in Spanje van 'Happy' Pharrell Williams afgelast

Als oorzaak wijst men op een ‘agenda-kwestie’. De 41-jarige rapper, zanger, songwriter, producer en modeontwerper is bezig met zijn ‘The Dear Girl Tour’ waarin ook de Spaanse steden Barcelona en Madrid waren opgenomen. Fans zouden op 1 oktober mee kunnen dansne op de vrolijke muziek van ‘Happy’ in Palau Sant Jordi en drie dagen later in Barclaycard Arena in Madrid.

Volgens het management van Williams kunnen fans die al een kaartje hebben, het geld terugkrijgen van de instantie waar ze het gekocht hebben. Het concert dat gepland stond in het Portugese Lissabon gaat eveneens niet door.

Pharrell Williams won 7 Grammy Awards met zijn single Happy die in 19 landen op 1 stond. Wereldwijd werden ruim 10 miljoen singles verkocht en daarmee is het de grootste hitsingle aller tijden.

‘Happy in…’

Bekend zijn ook de talloze ‘spin offs’ van de single die zijn gemaakt door mensen overal ter wereld. Mensen uit specifieke steden, wijken, sportclubs en vriendengroepen dansten op het nummer, playbackten het en publiceerden het resultaat van de vrolijke montages op YouTube. Zo zijn er bijvoorbeeld van veel grote Spaanse steden ‘happy-varianten’, Happy in Barcelona, Happy in Málaga, Happy in Sevilla en ga zo maar door.

Dit vind je misschien ook leuk