Spaanse actrice fotoshopt zichzelf in Oscars

door admin
Spaanse actrice fotoshopt zichzelf in Oscars

Internetters gingen daarop meteen graven en ontdekten dat de actrice nog veel meer spannende momenten in haar leven met andere beroemdheden volledig uit haar duim had gezogen. Anna Allen bleek behoorlijk creatief te zijn met het programma Photoshop en wist zichzelf in mooie avondjurk op de rode loper naast een afbeelding van de Oscar te plaatsen. Erbij plaatste ze de tekst ‘Blij om bij de 86e Oscar-uitreikingen te zijn’. Ook plaatste ze op haar social media de gephotoshopte uitnodiginen voor die uitreikingen van de belangrijkste Amerikaanse filmprijzen.

Anna Allen werd bekend door haar rol in de Spaanse televisieserie Cuéntame cómo pasó (Vertel me hoe het gebeurde). De Spaanse krant El Mundo sprak met de actrice na afloop van de ceremonie en ontdekte dat ze er helemaal niet bij was geweest. ‘Ik ben verrast hoeveel mensen er werken aan de Oscars’, zo zei ze, eraan toevoegend dat ze ‘redelijk lang’ met de gastheer Neil Patrick Harris zou hebben gesproken.

Galajurk

Spaanse media wilden Anna Allen maar wat graag interviewen aangezien zijn een van slechts twee Spaanse acteurs aanwezig was bij de uitreiking van de beroemde Academy Awards. Zo gaf ze een interview voor Hola Magazine waarin ze erover sprak en onthulde dat  Vicky Martín Berrocal de ontwerper van haar galajurk zou zijn. Berrocal publiceerde dat nieuws zelfs op zijn eigen social media.

De leugens rond de Oscars waren niet de enige. Fanatieke sociale media-gebruikers ontdekten onder meer dat Allen zichzelf eerder in een foto van de cast van de Amerikaanse serie The Big Bang Theory had gephotoshopped in de plaats van de Amerikaanse actrice Summer Glau. Tegen radio Cadena Ser zei ze in antwoord op de vraag in welke afleveringen ze dan zou verschijnen dat ze dat nog niet kon zeggen, maar ‘zeer gauw zul je me zien’ en ‘het is absoluut geweldig om in The Big Bang Theory te spelen’.

Parodie-account

Neem een kijkje op de verschillende sociale media met hashtag #AnnaAllen (bijvoorbeeld hier op Twitter) en zie hoe inventief sommige gebruikers zijn geweest om parodiefoto’s te plaatsen. Sinds de ontdekking is er zelfs een parodie-account geopend. Allen heeft inmiddels al haar sociale media-accounts geblokkeerd. Haar agent geeft geen commentaar.

Dit vind je misschien ook leuk