Op zoek naar een leuke baan in Spanje?

door admin
Op zoek naar een leuke baan in Spanje?

Het gaat om Nederlandstalige functies met zekerheid, een vast inkomen en de mogelijkheid om via een bonussysteem ook nog eens af en toe een extraatje te verdienen. Het facilitaire callcenter Telemarketing Management Services Spain S.L. (TMSS) is op zoek naar nieuwe werknemers voor haar kantoren in Altea (Alicante), Torremolinos, (Málaga) én voor het hoofdkantoor in het Nederlandse Schiedam. TMSS biedt Nederlandse bedrijven besparingen middels deelname aan collectieve energie-aankopen.

Vacatures werving

Je voert zakelijke telefoongesprekken in het Nederlands met bedrijven in Nederland die mogelijk zijn geïnteresseerd in bovengenoemde groepsaankopen. Spreek je Nederlands of Vlaams, voel je je comfortabel bij het voeren van zakelijke telefoongesprekken, heb je een vlotte babbel en heb je graag Nederlandstalige collega’s in een gezellig Spaans kantoor? Neem dan nu contact op met TMSS. Je kunt kiezen tussen een voltijd- of een deeltijdcontract voor minimaal 24 uur.

Het werk

In Altea is je werkplek een kantoor aan de hoofdweg op 50 meter van de boulevard en het strand. In Torremolinos ligt het kantoor aan de doorgaande weg door de stad ter hoogte van de gezellige – en deels Nederlandse – wijk La Carihuela op 40 meter van strand en zee. Je werkdag bij TMSS is van 9:00 tot 18:00 uur. Op beide kantoren is voor iedereen doorlopend training en intensieve begeleiding beschikbaar. Dagelijks wordt de lunch verzorgd en er wordt regelmatig een borrel georganiseerd.

Vacatures klantenservice

Voor het kantoor in Torremolinos zoekt TMSS twee personen voor een full time functie op de klantenservice. Ben jij een duizendpoot die makkelijk schakelt, ben je flexibel en neem je graag initiatief? Dan kan deze baan weleens precies zijn wat je zoekt. Je voert in- en outbound gesprekken en zorgt voor de correcte datawerking ervan.

Emigratieplannen?

Het hoofdkantoor van TMSS ligt in Schiedam in Nederland. Hier zijn eveneens nieuwe collega’s werving nodig. Ben jij flexibel, commercieel en voer je graag zakelijke telefoongesprekken dan bestaat ook de mogelijkheid om eerst op het callcenter in Schiedam te wennen aan de baan alvorens je besluit naar Spanje te emigreren om daar in Altea of Torremolinos aan de slag te gaan.

Interesse?

Heb je interesse? Stuur dan je cv en motivatie naar torremolinos@tmss.es. Of bel het management voor meer informatie: +34 952 384 850. Geef in je e-mail aan vanaf wanneer je beschikbaar bent, voor welke vacature (werving of klantenservice) en – indien van toepassing – voor welke locatie je solliciteert en welke uren je beschikbaar bent.

Dit vind je misschien ook leuk