Talloze Nederlandse en Vlaamse ondernemers op de Hollandse Dag in Albir

door admin
Talloze Nederlandse en Vlaamse ondernemers op de Hollandse Dag in Albir

De organisatie is opnieuw in handen van de Nederlandse Business Club Costa Blanca. Dit jaar krijgt de beurs met ‘The Art of Business’ een nieuw thema. Hiermee beoogt de NBCCB de dag waar Nederlandse en Vlaamse ondernemers in Spanje zich presenteren aan het publiek, extra cachet te geven. Overal in het tentoonstellingsgebouw van de Stichting FRAX in Albir is kunst te zien. Wie er meer over wil weten, krijgt zo gewenst uitleg van de betreffende kunstenaars, die ook zijn uitgenodigd.

Zeer diverse informatie 

Als standhouders zijn dit jaar ook voor het eerst alle leden van alle Nederlandstalige businessclubs in heel Spanje uitgenodigd. Net als vorig is er een grote variëteit aan bedrijven, clubs, verenigingen en stichtingen die zich aan het publiek presenteren. Als bezoeker kunt u informatie inwinnen over financiële producten in Spanje, vermogensbeheer, juridische en fiscale zaken, advies op het gebied van onroerend goed, gezondheidszorg, inrichting en decoratie en nog veel meer. Het merendeel van deze bedrijven zullen Nederlands of Vlaams zijn, maar er zitten ook Engelse, Duitse en Spaanse bedrijven tussen. Omlijst door de kunst en muziek belooft het voor het publiek een erg gezellige en informatieve dag te worden. 

VIP-zaal

Aan de gebruikelijke beursvloer indeling is er in een VIP-zaal gelegenheid en ruimte voor bedrijfspresentaties en andere vormen om klanten en zakelijke contacten te kunnen ontvangen. In deze VIP-zaal, waar rustige live achtergrondmuziek ten gehore wordt gebracht, zullen tevens glaasjes cava met Spaanse ham worden geserveerd door professionele hostesses. 

Doel

Het doel dat de NBCCB en de gemeente Albir voor ogen hebben met de beurs is een betere integratie van de Nederlandstalige bedrijven in het lokale Spaanse bedrijfsleven, het stimuleren van de lokale en regionale economie, het uitwisselen van ideeën en het promoten van de gemeente La Nucía met veel Nederlandstalige residenten.

Gratis entree

De entree is gratis en gedurende de hele dag zijn er muziekoptredens en voor een hapje en een drankje kunt u terecht bij diverse aanbieders voor zowel typisch Spaanse hapjes als brood en banket van een Nederlandse bakker. 

Nederlandse ambassadeur

De beurs wordt om 10 uur geopend door niemand minder dan de nieuwe Nederlandse ambassadeur in Spanje, de heer Matthijs van Bonzel, samen met de Nederlandse consul  in La Nucia, Eric Durieux en de Nederlandse consul in Valencia, Eric Nolte. Ook de burgemeester van Albir, Vicente Arques zal hierbij aanwezig zijn. 

Wilt u meer informatie kijk dan op de website van de NBCCB, stuur een e-mail naar info@nbccostablanca.com. 

Dit vind je misschien ook leuk