Spanje maakt reclame voor het merk Spanje

door admin
Spanje maakt reclame voor het merk Spanje

Marca España is een lange termijn politiek van de Spaanse overheid. Het doel is om het imago van Spanje te verbeteren, zowel in het binnenland als buiten de Spaanse grenzen.

Om goed onder de aandacht te brengen hoe goed Spanje het eigenlijk doet op een bepaald aantal specifieke terreinen is het nieuwe merk Spain Builds bedacht. Hiermee vestigt men aandacht op het feit dat diverse grote Spaanse bedrijven dankzij hun ervaring, hun technische capaciteit en hun efficiency leider zijn van alle sectoren in civil engineering en transport. 

Zes gebieden 

Zes gebieden worden op de website toegelicht. Allereerst ‘innovatie in civiele werken en engineering’, dan ‘spoorweg-technologie voor de wereld’, vervolgens ‘wereldmacht op het gebied van hernieuwbare energie’ en ‘marktleider in water- en afvalbeheer’ en als laatste twee ‘innovatief design en architectonische excellentie’ en het ‘nieuwe Panama-kanaal’.

Er wordt inzichtelijk gemaakt welke bedrijven actief zijn bij deze trots van het land en hoeveel geld ermee gaat gemoeid.  

Dit vind je misschien ook leuk