Video doet je direct een lot voor de Spaanse kerstloterij kopen

door admin
Video doet je direct een lot voor de Spaanse kerstloterij kopen

Speciaal voor wie tot nu toe weerstand heeft geboden, is er een nieuwe video gelanceerd, ongetwijfeld gemaakt door een team van doorgewinterde reclame-mensen. Je moet namelijk wel heel sterk in je schoenen staan, wil je na het zien ervan niet én een traantje wegpinken én serieus overwegen om een lot, of een deel ervan aan te schaffen. 

Belasting

Vorig jaar bedroeg de hoofdprijs van ‘De Dikke’ maar liefst 4 miljoen euro. Het was ook het jaar waarin voor het eerst 20 procent belasting betaald moest worden over gewonnen geld. Dit jaar zal er in totaal 2,2 miljard euro uitgedeeld worden. De ‘Dikke’ bevat 640 miljoen euro.

Nieuw dit jaar is dat mensen die een prijs winnen, deze direct kunnen innen bij het verkooppunt waar ze hun lot kochten.

Winnende nummers gezongen

De kerstloten zijn al vanaf juli verkrijgbaar in kiosken, speciale loterijkantoren, bars en verenigingen. Op 22 december worden traditiegetrouw de winnende nummers gezongen live op TV1 door de leerlingen van de San Ildefonso school in Madrid.

Elk jaar wordt de aanloop naar de loterij gevuld met weddenschappen, artikelen in de kranten waar statistisch gezien de meeste kans is dat het winnende lot wordt verkocht en nog meer zaken die de spanning erin houden. 

Dit vind je misschien ook leuk